EN | BHS

Uručena zahvalnica načelniku Općine Stari Grad

Udruženje Urban iz Sarajeva, u okviru kojeg djeluje i portal Fotografija.ba uručilo je zahvalnicu načelniku Ibrahimu Hadžibajriću za izuzetan doprinos u realizaciji Festivala fotografije „Fotografija godine BiH 2012”.

Haris Čalkić i Maher Al-Osta, predstavnici organizacionog odbora Festivala zahvalili su se načelniku i Općini Stari Grad na pruženoj podršci istaknuvši i to da je ovo odličan primjer podrške lokalne vlasti u realizaciji jednog međunarodnog projekta, koji prije svega okuplja mlade kreativce iz cijele Bosne i Hercegovine.

Također, na sastanku se pričalo i o nastavku saradnje, te je Načelnik iskazao punu spremnost da pruži podršku i za buduća izdanja Festivala Fotografija godine BiH koji je u protekle tri godine izrastao u najveći fotografski događaj u Bosni i Hercegovini.

Podsjećamo, program Festivala se održao od 21-27.1.2013. godine u Umjetničkoj galeriji BiH, a uključivao je proglašenje 50 najboljih fotografija za proteklu godinu te niz predavanja, izložbi i drugih edukativnih sadržaja. Nakon programa u Sarajevu, izložba 50 najboljih fotografija nastavila je seriju putovanja širom BiH promovišući na taj način fotografiju, kulturu, ali i vrijednosti Bosne i Hercegovine.

Zahvalnica za pomoć u realizaciji projekta "Fotografija godine BiH 2012"
Zahvalnica za pomoć u realizaciji projekta "Fotografija godine BiH 2012"

Haris Čalkić uručuje zahvalnicu načelniku Ibrahimu Hadžibajriću
Haris Čalkić uručuje zahvalnicu načelniku Ibrahimu Hadžibajriću

Komentari

komentara

Kategorija:
Datum:
  • April 25, 2013
Podijeli:

Balkan Photo Festival na Facebooku

Balkan Photo Award na Facebooku

Fotografija.ba na Facebooku