EN | BHS

Nagradni fond festivala Fotografija godine BiH 2013!

Ostalo je još sedam dana do isteka prijave na takmičenje za najbolju fotografiju festivala “Fotografija godine BiH 2013” koji već četvrtu godinu organizuje portal Fotografija.ba koji okuplja preko 3000 registrovanih članova. Kako sve učesnike i one koji se žele prijaviti ne bi držali u neizvjesnosti objavljujemo ovogodišnji, rekordni, nagradnji fond Festivala.

Prva nagrada za najuspješniju fotografiju (jedna od kategorija) tzv. Grand Prix nagrada je fotoaparat Canon EOS 5D mark III koju je obezbijedila kompanija Canon Bosna i Hercegovina.

Canon EOS 5d MK III
Canon EOS 5d MK III

U nagradni fond ulaze i tri fotoaparata Canon EOS 1100D sa 18-55mm IS III objektivom, organizovanje samostalne izložbe fotografija (print fotografija i plakata, prostor, reklamna kampanja i promotivni materijali), izrada profesionalne web stranice (hosting, domena, dizajn i izrada stranice), dva tableta, poklon paketi Pycsella, putovanje u Budimpeštu, te specijalna nagrada preduzeća HT ERONET u vrijednosti od 1000 KM za kategoriju Primijenjena fotografija te dodatni pokloni iznenađenja.

Svih 60 finalista će dobiti i Fotografija.ba poklon paket koji sadrži luksuzni kalendar, katalog fotografija svih dosadašnjih Festivala i majicu, a osim paketa za finaliste i pobjednike, naši prijatelji iz Pycsella, servisa za podjelu i prodaju fotografija preko interneta, nagrađuju sve prijavljenje  sa popustom od 10% na usluge izrade i dostave fotografija na kućnu adresu.

Izgled majice koju poklanjamo finalistima
Izgled majice koju poklanjamo finalistima

Prijaviti se možete do 31.12.2013. godine na OVOM LINKU.

Zadovoljstvo nam je da predstavimo neke od gostiju našeg projekta: Regina Anzerberger, Saša Poldan, Mario Romulić, Dražen Stojčić, Mario Periša, Marko Risović, Nemanja Jovanović, Saša Čolić, Amer Kapetanović itd. Kompletan program će se održati od 24-31.1.2014 u prostorijama Umjetničke galerije BiH i Galerije BlackBOX, a sadržaj će biti objavljen uskoro.

Ovogodišnji konkurs je podržala Fondacija za muzičke, scenske i likovne umjetnosti SarajevoOpćina Stari Grad, Kancelarija Specijalnog predstavnika EU u BiH,  Umjetnička Galerija BiHa generalni pokrovitelj konkursa je Canon Bosna i Hercegovina, a osim toga konkurs su podržali i sljedeći sponzori i prijatelji: HT ERONET, AVTERA BH DHL, Galerija BlackBOX, Red Bull, Hotel Sarajevo, DISTI, Pycsell, FAN Ferhatović, eKupi, euroBHplakat i AtlantBH.

Medijski partneri konkursa: Klix, RSG, Antena Sarajevo, Nezavisne novine, Face TV, Dani, Magazin START BiH.

Komentari

komentara

Kategorija:
Datum:
  • Decembar 23, 2013
Podijeli:

Balkan Photo Festival na Facebooku

Balkan Photo Award na Facebooku

Fotografija.ba na Facebooku